I MAY NOT BE A PERFECT ONE, I MAY NOT BE GOOD ONE BUT I ALWAYS TRYING TO A BETTER ONE :)

Wednesday, May 23, 2012

MEREKA DI UNIMAS





(1) *Mood sedih*

Assalamualaikum peeps :) Aku tulis sikit je hari ni. Huhhh cepatnya masa berlalukann? Rasa baru je habis jawab paper biology 30 November 2011, 6 bulan lepas. Ehhhhhhh? Sekarang ni masing masing dah bawak diri. Sorang ke situu, sorang ke sini, sorang ke sinunnn. Utara, barat, timur, selatan. Haihh semua arah mata anginlahhh.


Hari ni, dengan airmata yang berlinangan sampai basah keyboard ni *tipuu tipuu tipuu* aku nak say GOODBYE untuk beberapa kawan kawan aku yang belajar kat "oversea". Nunnn jauh sana dipisahkan oleh Laut China Selatan. Haha. Tapi aku hope kita belajar kat oversea one day ;)

Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS)

Bolehlah oversea nya tu -,- Hari ni dah dua orang dah selamat sampai kat Sarawak sana. Actually dorang daftar 27 Mei ni. Okay semua tahu kott :3 Besok lusa tulat ada lagi yang akan berangkat sana. Woahh semua nak start belajar dahh. Sedihkan nak berpisah dengan kawan kawan semua?

Miss uolls nanti. Doakan kitorang kat semenanjung ni. Balik nanti bawak kek lapis yoo :D



         





SEMOGA BERJAYA KALIAN SEMUA !

p/s : ada sesape nak berkenalan dengan dorang ni?
hehehe





4 comments:

baashah;D said...

sebakkk wuwuwuw :(

Atihrah Waren said...

Hahaa kang kalo aku buat pasal kau mesti tak henti menangis 7 hari 7 malam :D

ape2 aje r.. hoho said...
This comment has been removed by the author.
Atihrah Waren said...

InsyaAllah. Doakann kitorg jugakk :)