I MAY NOT BE A PERFECT ONE, I MAY NOT BE GOOD ONE BUT I ALWAYS TRYING TO A BETTER ONE :)

Monday, March 5, 2012

I CAN DO IT..PLEASEEE

Assalamualaikum and Hello World!

Ouhh actually today Im felt quite happy, nervous, angry, scared, dilema and so on -.-
It just like the taste of the Teh O Ais Limau kan?
Masam masam manis. LOL boleh terima.


Tadi akak sedaro den tetibe mintak aku mengtuisyenkan anak dia.
Form two..Ermm InsyaAllah.
Aja MATH, SCIENCE..
Errr lagi dua subjek den lupo lahh haihh -.-'
Tapi skang dah BM kan?
Time kitee dulu kan BI, dah biasa.
Ahh balun je!
Cuma aku ni tak berapa pandai nak mengajar orang.
Tapi takpe kalo niat ikhlas InsyaAllah akan dipermudahkan :)
 Lagi lagi skang ni kan aku penganggur terhebat masa kini :D
At least adelah kerja aku ni selain menjahit.

Bak kata orang, lagi banyak kita mengajar orang, lagi banyak ilmu yg kita ingat dan dapat kan?



Dah dah.
Pastu tibe nak bukak citee pasal borang UPU fasa 2.
Hahaa memang tadi sibuk aku bincang dgn kawan2 yg tgh sibuk gak nak isi borang.
And dorang dah berjaya isi (Y) TAHNIAH!
Aku ni haa masih gelabah babun nak isi.
Kemain aku tanya tu, tanya ni.
Last last tak jadik isi.
SEBAB?
Aku tak bersedia. Cuaks. Nervous giloss -.-

Tapi aku akan isi sebelum dapat result jugak!
Sebab aku dah terbaca nii..

KLIK KAT GAMBAR KALO TAK NAMPAK!

Ada betul nye gak an?
Lepas dapat result nanti aku edit jelaa mana yg perlu, ye dok?
Bukan apa, ni masa depan.
Kalo salah buat pilihan, kita yg merana! 
Bab bab ni memang aku takleh watlek watpeace bro, im sorry.
Im so damn serious! Hahaha
Terkilan and terkecewa dgn paper SPM ku
Tapi takleh buat apa dahh 
Sume dah berlalu.



Aku redha pape je keputusan yg aku dapat andai itu yg terbaik disisiNya :)
ahh sentap!











4 comments:

baashah;D said...

aku berjaya isi!yeay!:)

Tyra Waren Zulkepli said...

INI mendatangkan cemburu! hahaha

n.jannah said...

isi jelah sis. kakak sy pn sarankan cemtu. buat solat sunat istikharah utk memudahkan, insyaAllah :)

Tyra Waren Zulkepli said...

JANNAH; Nak isi laa nanti nii. Tu lahh insyaAllah nak buat istikharah nanti. Thanks yee :)