I MAY NOT BE A PERFECT ONE, I MAY NOT BE GOOD ONE BUT I ALWAYS TRYING TO A BETTER ONE :)

Thursday, March 15, 2012

SEMANGAT SIKIT !

Assalamualaikum. 
Kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayangg <3 HAHA

Detik demi detik..
Hari berganti hari..
"Arghhh seminggu je lagi!'
"Alamakk tak sampai seminggu je dahh haa"
'Wehh cuak gilaaaa!!"
"Im counting the days"
"Alaaa, Watlek watpeace ahh. Result je pungg"


Hahhhh.
Macam macamlah yg kita dengarkan.
Even aku sendiri menghitung hari.
Anda bagaimana? 
Kita tauu yg tinggal beberapa hari je lg nak keluar resultkan?
Lagi lagi KPM, berita, sendiri dah buat pengumuman.
Jadi secara rasminya memang 21 Mac ni lahh tarikh keramatnya :)


Well.
Aku dah tktau apa feeling aku sekarang.
Cuak? Nervous?  Takut? Suka?
Hahaa heartless kot -.-
Tak payah nak countdown sangatlahh kot
Whatever it is, the days will come.


Tipuu gilaa kalau tak takut kan?
Kita masih ada masa untuk berdoa , buat solat sunat.
Tawakal. Kita dah usaha.
InsyaAllah.
Kalo result kita bagus, bersyukurlah kepadaNya
Jangan riak atau takbur
Kalo keputusan yg kita dapat tak macam yg kita inginkan.
Kita kene kuat.
Jangan cepat salahkan takdir.
Mesti ada hikmahnya.
Mesti ada sebabnya.
Peringatan kah? Dugaan kah? 
Allah itu Maha Mengetahui.
DIA tahu apa yg terbaik untuk makhlukNya :)



Okay okay pastu nak masuk citee lain pulak.
Tadi aku tetiba lah nak buat gambar profile picture kat Twitter dgn FB



 
Memandangkan sekolah aku hanya 9A+ dgn 10A+ je
Tapi aku 9 subjek jelahh
Pastu aku pass lah gambar ni kat BAASHAH
Suruh dia buat DP
Hahaa tak sangka tersebar.
Pastu tengok ramai budak batch dah tukar.
Tak sangka lah pulakkan.
Tak kisah laa kan



Bagi aku..
Mende ni macam LAW OF ATTRACTION
Orang pandang gambar ni..
Orang baca dan sebut apa yg dilihat.
InsyaAllah jadi satu doa.
Kalo ramaiii yg sebut?
Bukan ke kata kata itu satu doa?
InsyaAllah kejayaan milik kita bersama wahai kawan, teman dan sahabatku :)



Ni lahh Kempen Semangat yg Batch aku, EXODUS dah buat td.
Hahaa kerjasama yg baik even tak semua lagiii

sume nak tuka dp.

Yang ni gambar2 yg ada kat Group batch tuu

K tak payah bace pun komen2 tu.
Nak kasi tengok gambar sederet tu je HAHA

Doa Mohon Kejayaan:
Ya Allah, aku mohon kepada Engkau kejayaan dalam pengadilan dan tempat org2 syahid, penghidupan org2 yang bahagia dan mendapat kemenangan dalam menentang musuh.

Doa Menenangkan Hati Yang Berdebar:
Dengan nama Allah , Wahai Allah, rawatilah daku dengan Rawatan-Mu, sembuhkanlah daku dengan Penawarmu dan Cukupkan daku dengan kelebihan yang ada padamu dari mengharapkan selain dari-Mu

InsyaAllah . Wallahualam

p/s: doakan aku 20hb ni JPJ test tauu





6 comments:

Enadhiya said...

Gud luck awokk

baashah;D said...

haha..kempen!
gudlak jugak wehhh :)
moga kita mendapat yang terbaek..
insyaAllah

Faiq Aiman said...

dp aku pn masuk enterprem uuuuuuuu
kih30000

Tyra Waren Zulkepli said...

AINAA ; Gudluck jugak utk kauu!

BAASHAH ; Wehh tak sangka kempen ni jadi! Aku ingat kita2 je HAHA

FAIQ ; Hahaaa gmba ni takpee kan kalo nak enterprem?

ieyka noor rahman said...

haha. aku suka betul tante gina punya law of attraction!! :DD

Tyra Waren Zulkepli said...

baru aku sedar wehh. masa dia kasi ceramah tu aku tak paham sangat! haha