I MAY NOT BE A PERFECT ONE, I MAY NOT BE GOOD ONE BUT I ALWAYS TRYING TO A BETTER ONE :)

Wednesday, January 18, 2012

HELLO DEAR, SWEET 18TH LAHHHH !





Heyy world !
It's 17th JANUARY !
I am officially E I G H T E E N now !
Fuhhh , Alhamdulillah. 
Masih diberi kesempatan oleh-Nya untuk bernafas di muka bumi ini.
Heee. Nothing special today. Just umur je meningkat.

YEAHHH , Kepada diriku sendiri.




So, whats next girl ?
LAPAN BELAS TAHUN?
Nak masuk dua dekad dah aku nih.
Usia masih meningkat.
Yess, lepas ni bolehlah aku masuk cinema movie 18++ dengan rilex and chill.
Woot woot ! Dah besar kot ! Boleh hidup sendiri lahh !

TAPI !
Jangan cepat terpedaya !
Remember, kita masih hamba-Nya yg hina..kan?
Sepatutnya usia macam ni kita kita banyakkan lagi ibadah kita, yee dok?
*okay , tiba rasa nak bg tazkirah sikit. cettt, aku bukan BADAR ehh :P
Yelahh, means kita ni semakin menuju ke arah hari MATI !
Ooops! Kasar sangat ke? Tak kan?

HARHAR ! Cuak kau , Takut kau :|
Tapi that a fact rite ?

LAPAN BELAS tahun jugak menandakan kita baru je habes SPM !
HAHAAA , ni aku suka :D
Jyeahh , lima tahun dok terperap kat asrama.
Aku tak tahu macam mana life kat luar ni sangat.
Selama ni kita hidup dalam rules yg memang kita tak dpt nak terima sometimes.
Tapi tu yg buat kita jadi lebih disiplin....kot ?

Inilah permulaannya, hidup penuh pancaroba *ayat tak boleh blaaa
THIS IS THE REAL LIFE BEGIN MEN AND WOMEN !
So decide lahh yg terbaekk utk diri kita.
 


 
Think for our future!
Doesn't mean kita boleh buat pape yg kita suka, kan ?

GOT IT ?
Think well ^^
Ciowww <3

 



8 comments:

Faiq Aiman said...

sanah helwah!
smoga pnjang umor n murah rezeki..
n stret A+ SPM
:)

Tyra Waren Zulkepli said...

Weeee!
Thanks Faiq.
Amin , InsyaAllah :)

Enadhiya said...

wahh,,,,seronok larr 2 ea:) btw sweet 8teen baby:)

Tyra Waren Zulkepli said...

Hahaaa , yeahh seronok lahh jadi orang matang !
Takdelahhh , thankyouu Ainaa !

Enadhiya said...

haha:) seronok dapat masok cinema citer yg dah 18 tahon keatas:P lol hahaha...dui bu qu:)(sama2)

contengan kosong... said...

heyy budak matang..HAHA..wish u the best babe:)

Tyra Waren Zulkepli said...

Ainaa belom boleh lg. Hahaha

Tyra Waren Zulkepli said...

Yeahhh matang habesss ! HAHAA
Thanks beb . you tooo ~!