I MAY NOT BE A PERFECT ONE, I MAY NOT BE GOOD ONE BUT I ALWAYS TRYING TO A BETTER ONE :)

Tuesday, January 17, 2012

AN OFFER :|


Helloo kawan kawan yg handsome and so much prettay yg sudi luangkan tak sampai 5 minit utk baca coretan tak seberapa nih..



Heeeee, actually I got an offer from MAHSA University College 2 days ago.
I was extremely excited when my brother passed me the letter.

Buat Foundation in Science.

Isn't that cool ? January intake.
Tapi tu kan swasta, confirm lahh kene bayar sendirikan.
Lagipon takde scholarship kot.
Kaya takpelah kan. Senang. Betul tak ?



Jangan gelakkan aku atau cakap aku ni pehal nak excited2 bagai en?
Yelahhh, based on pengalaman adik-beradik sendiri memang tak penah dapat offer buat Foundation in Science nih. I am the only one. 
HAHAHA , I'm a bit too POYOSS, kan ? *sorry men and women

I got this offer bukan sebab Trial bagus sangat or pass interview.
Trial aku waa cakap dengan luu ! Fuhh tanak cakap ah. Malu =.=
Tapi sebab aku pergi Education Fair kat KLCC tuh. 
Isi borang jelah :P

Alahhh, time yg aku pergi ramai ramai nih


For sure ramai dapat tawaran ni.
Bukan aku sorang je, ye dok ?
So, aku tak terima pun tawaran tu.
Registration fee pun dah cecah RM500 you know it !
Tu pun after kita masuk tu, then tiba kita nak belajar tempat lain pulak, the money will not refunded.
Membazirkan? So, tunggu jelah another offer.
InsyaAllah, ada rezeki adalah. 
I believe in that!
So, korang doakanlah apa yg terbaik utk aku and diri korang masing masing.

That's all for noww.


        Kbaiiiiii











6 comments:

contengan kosong... said...

ye btol!Allah is preparing the better way for us..tunggu jelahh..maybe its not the time yet..:D

Faiq Aiman said...

swasta mmg camtu. tau nk cekik darah org je. better tggu result spm. btw gudluck :)

Tyra Waren Zulkepli said...

haaa , betul3. rezeki ada di mana2 kan?

Tyra Waren Zulkepli said...

Yeahhhh thats so true!
yupp , doakan ehh !

fariedadnan said...

pergi je lahh..kan best tempat tue..:DD

Tyra Waren Zulkepli said...

Nak pergi.
Tapi tak kaya. HAHA
Tunggu jelah offer lain , insyaAllah ada :D