I MAY NOT BE A PERFECT ONE, I MAY NOT BE GOOD ONE BUT I ALWAYS TRYING TO A BETTER ONE :)

Friday, February 3, 2012

#20 ( BOLEH KEMASKINI BORANG MATRIKS 2012/2013! )








ATTENTION !
ORANG KAMPUNGGG SEKALIAN!!
Bagi sapa sapa yang tktau pasal ni and sapa yang tak kemaskini borang matriks hari tu, korang boleh kemaskini nanti. Cuba baco ni haa.

Iyee iye, korang boleh start kemaskini pada 6 Februari 2012 sampaiiiiiiiii 20 Februari 2012 ni.
Pelajar SPM 2011 yakni kitalah kan? Diminta untuk kemaskini maklumat tambahan through HERE! CLICK KAT SINI ! 


Kalau korang nak kemaskini tu kan, just masukkan nombor I/C and angka gliran masa SPM tu sahaja. Sonang citokan?

Kalau ada papehal lagi, sila hubungi 03-8884 4083 / 4036 / 4040 .
Boleh telefon pada pukul 8.30 pagi hingga 4.30 petang. 
Tapi dengan syarat hari bekerja je okayy ?

SELAMAT MENGEMASKINI !



*aku dapat dari laman web rasmi KPM ehhh. tak caya bukak laa

8 comments:

Faiq Aiman said...

siot ak x prsan xmsuk lagi 6 feb..
ptut aku bkak xde..

404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Tyra Waren Zulkepli said...

HAHAHA. Rilexx bro. Hari ni 3 February ;D

fariedadnan said...

patut lahh bkak xde apa2 pong ;p

Tyra Waren Zulkepli said...

ni lagi sorang. rilexx laa braderr :D

wan aidil anwar said...

aku baru nak tekan dah ternmpak faiq punya komen. HAHA

Tyra Waren Zulkepli said...

hahaha brader brader sekalian, anda begitu semangat nak mengemaskini!!
rilexxx, hari ni 4 februari. 2 hari je lagiiii :D

Syahierah Ishak said...

baru tahu pasal ni.
terima kasih utk information.

Tyra Waren Zulkepli said...

syahierah : welcome^^ ni pun baru tauu jugak