I MAY NOT BE A PERFECT ONE, I MAY NOT BE GOOD ONE BUT I ALWAYS TRYING TO A BETTER ONE :)

Thursday, February 2, 2012




Aku suka baca ni. Hehe. Memang patutlah pun. Thanks to Ustaz Idrus. Bukan nak bajet baek lahh kan. And yeahh, menda ni pun ramai dah baca cuma aku punya suka, suka hati aku lahh buat apa. Kan? Kan? Actually aku rasa menda ni kita sebagai kaum Hawa ni pun kene take note. Kot? HAHA :D Usha lah apa yang ustaz ni cakap :)

  • Jangan pikat wanita kalau anda tak bersedia cintakan dia.
  • Jangan buat wanita itu jatuh cinta kalau anda tak cintakan dia.
  • Jangan beri wanita harapan kalau anda sendiri tidak pasti.
  • Jangan sakitkan hati wanita kalau anda tiada hati untuknya.
  • Jangan mainkan perasaan wanita kalau anda tiada persaan untuknya.
  • HARAM jika wanita itu kekasih tetapi tiada niat untuk menikahinya.

I MAY NOT BE A PERFECT ONE , I MAY NOT BE A GOOD ONE.
BUT
I ALWAYS TRYING TO BE THE BETTER ONE :)

9 comments:

fariedadnan said...

aku peminat nombor satu ustaz azhar idrus..yeahh!!:D

Faiq Aiman said...

bguih naa :D

Tyra Waren Zulkepli said...

faried. kau ni perasan je peminat no. satu ! hehe. yelaa yelaa

faiq, yess. mmg baguih :) hati2 laa len kali :P

Ainin Sofiyah Mansor said...

haha. ni la pasal aku sayng sangat ustaz tuu <3

Tyra Waren Zulkepli said...

wah wah kemain lg sayang diaa :)

anim said...

weh,,ustaz azhar idrus da kawin blom??hahahhah,,aku nk masuk minang dia,,hihi

Tyra Waren Zulkepli said...

wahhh tktau. dah kot. laa ape salahnya kalo poligami punggg -.- hheheh

anim said...

hahah..kalo poligami pon,,aku nak yg 4?boley dok??

Tyra Waren Zulkepli said...

hahaha hanim, bolehlaaa. bini palingg muda :)