I MAY NOT BE A PERFECT ONE, I MAY NOT BE GOOD ONE BUT I ALWAYS TRYING TO A BETTER ONE :)

Thursday, February 23, 2012

BOBOIBOY TUMPAS DITANGAN ULTRAMAN

ASSALAMUALAIKUM DAN HELLLLLLOO



Warghhhh lamanya tak update. Mintak maap lahh sangat sebab memang takde mood sangat sangat! Laa ni baru ada mood sikit. Ohohh. Terima kasih kepada yg membaca ;D Winkk winkk.




Hmm tadi punyalah kecoh rumah aku nii tengok bola.
Padahal abah dgn abang aku je kot yg bising -.-
 MALAYSIA vs JEPUN kan? 
Pusingan ke berapa entahh. Ahh abaikan je.





Kelayakan untuk ke Olimpik London 2012.
Okay memang tak dinafikan mengecewakan.
Definitely semua Malaysian rasa camtu jugak.
Score? 0-4 lahh. Apsal? Malu ehh? 
Rasa macam dorang ni main tah hape hape?


Hmm aku pun pikir camtuu.
Tapi bila pikir pikir balek, kitaa ni time dorang menang kemain lagi disanjung sanjung.
Bila dah kalah macam ni?
Fuhhh, kemain kutuk lagiii.
Cakap itu! Cakap ini!
Blaa...blaa...bla..bla...bla...BALA?
Apa kita ni dah cukup bagus sangat ke?
Tak salah kalau nak bg kritikan, tapi bagilah yg membina.
Ni tak, ada yang sampai mencemuh cemuhh.
Rilexx lahh der.




Bagi akulah kan, kalah 0-4 tu kira masih bernaib baik. *even actually it's worse!
Kalau tak dibantainya 0-8 ke.. 
Haishh, aku tatap sokong Tanah Airku bahhh ^^

Sebagai rakyat Malaysia, kita mestilah bagi sokongan padu dekat dorang.
Tak kisahlah menang ke, kalah ke.. Adat pertandingankan?
Lagi pun, Jepun tu dah pergi World Cup kan?
Tengoklah, level dorang dah tinggi. 
Kita? Asia je kan?
Tapi takpelah. 
Masih ada masa untuk tingkatkan prestasi dorang.
Plus plus lagi dorang nii muda lagi. 





Teruslahh bagi sokongan!
Aku paham, anda anda diluar sana memang frust gilee gilee babeng lah kan.
Especially yg fanatik bola tu.
Yang kurang fanatik mungkin frust sikittt je kot. Hiwwhiw
Bukan nak tunjuk berlagak. tapi aku menghargai usaha dorang.

1000 person like this. kih3000


Hahaha tapi yang kelakar macam macam ayat keluar.
Honda lawan Proton lahh
Kluangman lawan Ultraman lahh
Doraemon, Cicakman, Sailormoon.
Tajuk aku ni pulak Boboiboyy. 

Yang ni pulak entah hapee aku merepek dengan kawan kawan yg sekepala ;P




KALAU TAKLEH BACA KLIK KAT GAMBAR EHH?

Sekian itu sajolahhh.
Thankyouuu ;)



P/S: IM PROUD TO BE MALAYSIAN!

3 comments:

Faiq Aiman said...

eh you!!
sape bnrkan publish printscreen ade pic I??
see u in court!!

aten said...

kantoi ah minat sailormoon--'

Tyra Waren Zulkepli said...

FAIQ; kau nak saman aku brapa juta?

ATEN; hahaha..penah laa minat. kecik2 duluu. haahha